Søk i denne bloggen

onsdag 8. juni 2011

Weather

Nå er det 14 dager siden vi forlot Bø, og på denne tiden har vi hatt mye vær. Men været er jo en del av turen sies det. Vi har ihvertfall hatt mye motvind og regn, akkurat nå har vi tåke og ligger på Kvamsøya like før Stadt.
Fra Nesna gikk vi til Brønnøysund og planen var at vi skulle gå derfra til Rørvik. På Torgfjorden ble vi så lei av stampingen at vi gikk inn til Vik for å ligge i ro der, men der var det ikke liggende for oss. Så vi gikk ei innerlei og kom ut på Røingen og stampet oss videre til Leka.
Neste dag gikk vi til Rørvik. I Rørvik fikk vi besøk av Salsbrukets store sønn, Magne Johansen og fru Eli. Jorunn Arnøy og datter Lisa kom også. Det var godt å se dem alle igjen, lenge siden sist.
Fra Rørvik stampa vi oss over Folla, var inne en tur i Bessaker og gikk videre til Lysøysund.
Her fikk vi besøk av bøfjæringene Børre Skog og Geir Skog. Vi var også hjemme og drakk kaffe hos Børre og Gudrun.
I Lysøysund lå vi "værfast". Benyttet anledningen til å gå på restaurant og pub.
Fra Lyøysund gikk vi til Uthaug å la oss til neste ettermiddag og gikk videre til Kristiansund, kom dit kl.0600.  Utpå dagen seilte vi over Hustadvika, vi hadde god bør, men det var mye gammel sjø så det ble mye slettring.
Til Molde kom vi kl. 2100 og ble mottatt av Kristine og Eline samt sjefsøster Anna Kristine. Her roet vi ned et døgn og nytte godt av gjestfriheten og kokekunsten til Anna Kristine. Fra Molde gikk vi til Ålesund for å prøve å få tak i parafin til ovnen, men det var vanskelig. Så vi gikk videre til Bringsinghaug på Kvamsøya. Nå ser det ut til at tåken letter, så nå tar vi laust og går over stadten. 
Utseilt distanse fra vi forlot Nesna ca. 370 nm.

1 kommentar:

  1. Artig å følge dere på bøljan blå. Vi renner vekk i Bø, det er nærmere 30 grader. Puh... God tur videre! Hilsen Gudrun

    SvarSlett